Proost op het nieuwe jaar en onze jubilaris!

Koninklijke harmonie de Eendracht is het nieuwe jaar goed gestart! Met een drukbezochte nieuwjaarsborrel voor de hele vereniging. Alle secties van de harmonie, hebben een nieuwjaarswens voorgedragen. Iedereen had goed zijn best gedaan om een leuke en originele wens te bedenken. De jeugd had bijvoorbeeld: ‘met meer jeugd, meer vreugd’. De trompetsectie, die inmiddels gebruikmaakt van plexiglas geluidschermen, hoopt dat zij nog wel hard mogen blijven spelen en de baritons wensen een frequent repetitiebezoek. Allemaal mooie wensen, voor een mooi 2016! Een jaar waarin er veel voor onze harmonie gaat gebeuren. U zult weer van ons horen!

Op deze gezellige avond hebben we ook onze jubilaris Jeroen de Wit in het zonnetje gezet. Jeroen is al 25 jaar lid van onze vereniging. Naast het trompet spelen, kunnen wij ook altijd op hem rekenen om in te vallen als dirigent. Wij feliciteren Jeroen met zijn 25-jarig jubileum en hopen dat hij nog lang lid van onze vereniging blijft!

Koninklijke harmonie de Eendracht wenst u een gelukkig, gezond en muzikaal 2016!