Webgalerie Eendracht 2011

Binnenkort

Geen evenementen

Algemene info

Heeft u vragen over de contributie, de omgang met instrumenten of wilt kennismaken met het bestuur, dan kunt u op deze algemene pagina's de benodigde gegevens terugvinden. Mocht u de informatie die u nodig heeft nog niet kunnen vinden, dan verzoeken wij u contact op te nemen met een van onze bestuursleden.

Algemeen
Wil je meer weten over de contributie voor jeugdleden en volwassenen, dan verwijzen we je naar de pagina Lidmaatschap. Hier vind je ook informatie over het aan- en afmelden bij de vereniging. Lees meer over lidmaatschap.
Wij laten u graag kennismaken met de bruikleenregeling van onze instrumenten. Heb je al een eigen instrument of een instrument van onze vereniging in bruikleen, dan hebben we nog wat tips gevonden, om je instrument in topconditie te houden. Lees meer over instrumenten.

Bestuur
Het bestuur van Koninklijke Harmonie 'De Eendracht'  heeft een aantal coördinerende taken binnen de vereniging. Mocht je ergens een vraag over hebben, neem dan gerust contact op. Dat kan tijdens de repetitie-avonden, maar uiteraard ook per mail. Binnenkort vind je  hier meer informatie over de bestuurstaken, commissies en activiteiten binnen de vereniging. Lees meer over bestuursleden.

Sponsors
De Eendracht heeft een groep van sponsors die het onder andere mogelijk maakt om met elkaar muziek te maken en concerten te organiseren. Dankzij de bijdragen van deze bedrijven kunnen we telkens zorgen voor reparatie en vervanging van onze instrumenten en uniformen. Wij verwijzen u op de site graag naar onze sponsors. Wij hopen dat u deze bedrijven dan ook weer beter weet te vinden. Lees meer over sponsors.

Bijzondere vermelding
Binnen de vereniging heeft een aantal mensen, vanwege hun trouwe lidmaatschap een speciale plaats ingenomen. Dit zijn onze ereleden. Daarnaast heeft De Eendracht een betrokken en actieve beschermheer in haar midden, die de vereniging op bijzondere wijze ondersteunt. Wij noemen deze leden graag op deze plaats. 

Beschermheer: Jos Bouwens
   
Ereleden: Jos van den Elshout
  Goof Bouwens
  Jan Broeders
   
  • Facebook: 1541033109483466

Login Form