Sponsors

Koninklijke Harmonie 'De Eendracht' heeft dankzij een grote groep sponsors de mogelijkheid om de orkesten en slagwerkgroep met grote regelmaat te voorzien van nieuwe muziekpartijen, instrumenten en kleding. Een behoorlijke hoeveelheid voor een vereniging van ca. 70 spelende leden.

Sponsorgala
Gelukkig kunnen we ook regelmatig de 'besteding' van deze bijdragen tonen. Daarvoor nodigen wij deze sponsors iedere 2-3 jaar uit voor ons sponsorgala. Met een gevarieerd programma ontvangt 'De Eendracht' haar sponsors en extra gasten op een sfeervolle locatie, waar men onder het genot van een drankje en een heerlijk diner wordt getrakteerd op een muzikale avond met een aantal artiesten die worden begeleid door het harmonie-orkest.

Deze thema-avonden zijn een mooie aanvulling op het programma van onze vereniging. Uiteraard hopen we daarmee de kas van de vereniging 'gezond' te houden.

Contact sponsors
Voor actuele informatie over onze sponsors verwijzen wij u graag naar hun eigen site, waarvan u de links onderaan deze pagina kunt vinden. Uiteraard willen wij hierbij onze sponsors hartelijk bedanken voor hun bijdrage!

boelaars Logo met masker

heesters-middel

sterrekroos sponsors jan 2011
hellemans logo-wiercx-kleur logo-millvision-web Ohout diensten meeus