De Eendracht in de schijnwerpers voor 20.000 man!

“Fantastisch”, “overweldigend”, “ontzettend gaaf”, “een dag om nooit meer te vergeten”, dit zijn maar enkele kreten die geroepen werden op de terugweg vanuit Arnhem.

Al maanden geleden zijn wij door Fijnevent uit Geertruidenberg gevraagd om de basis te vormen van een 100-koppig orkest. 18 juni organiseerden zij namelijk het 125-jarige jubileum van supermarktketen COOP, in het Gelredome. Een kans die wij met beide handen aangrepen natuurlijk!

Die ochtend zijn we samen met muzikanten van the Young Stage band, de SOD kapel en muziekvereniging Switch in twee bussen naar Arnhem afgereisd. Waar we ‘s avonds onder leiding van Theo van der Hek zeven nummers speelden. Twee daarvan werden gezongen door de zangeres van the Young Stage band en singersongwriter Sam Knoop. Geweldig om te zien dat 20.000 man staat te springen op het door ons gespeelde Alte dessauer en het Dondert en het Bliksemt!

We hebben heel de avond op het podium gezeten, terwijl artiesten als DI-RECT, Ronnie Flex, VanVelzen en Jeroen van de Boom optraden. Wat een feest!

Een ervaring om nooit te vergeten!

Klik hier voor de foto’s en filmpjes van deze dag!