Webgalerie Eendracht 2011

Binnenkort

Geen evenementen

Harmonie “de Eendracht” presenteert: “Muzikaal Kerstverhaal” op Tweede Kerstdag

 

Sfeervolle muziek en inspirerende verhalen gaan in de kerstperiode hand in hand. Overal klinken vrolijke of stemmige kerstliederen en tussendoor worden verhalen met de kerstboodschap verteld. Dit jaar heeft harmonie “de Eendracht” een kerstverhaal gemaakt waarin een optimale combinatie is gezocht tussen de boodschap van het kerstverhaal en de muzikale vertaling hiervan.

We nemen u graag mee in het verhaal van vadertje Piet die als schoenmaker allerlei mensen ontvangt in zijn woning en ze een helpende hand biedt. Het verhaal wordt ondersteund door fonkelnieuwe muziek zoals “Homeland”, maar er is natuurlijk ook ruimte voor de traditionele klassiekers waaronder “Mary’s boychild”. Ook een andere klassieker, “Danse Macabre”, bekend van het Spookslot in de Efteling, krijgt een rol in dit kerstverhaal.

Benieuwd hoe deze verschillende muziekstijlen toch passen in één kerstverhaal? Graag zien we u op Tweede Kerstdag bij ons muzikale kerstverhaal tussen 11.00 en 12.00 uur in de OLV Hemelvaart kerk. Na afloop praten we graag met u na onder het genot van een kop koffie of thee.

  • Facebook: 1541033109483466

Login Form