High Tea concert een geweldig succes!

Zondag 29 oktober vielen alle puzzelstukjes op z’n plaats. In een uitverkocht Henrikus gebouw werd een voortreffelijke muzikale middag gepresenteerd, waarvan je alleen maar spijt kan hebben dat je er niet bent geweest.

In de weken vooraf was er hard geoefend. Gezamenlijke en extra repetities waren er gehouden om het muzikaal op een goed niveau te krijgen. Daarnaast was er in de keukens heel erg hard gewerkt voor de culinaire presentatie. Want niet alleen de muzikale invulling, ook de bediening van het High Tea concert werd door de jeugdleden verzorgd.

Door de samenwerking van Muziekcentrum Scattando, slagwerkgroep Rhythm Sticks en opleidingsorkest Ookhé van harmonie “de Eendracht” kon er een hele speciale muzikale middag worden gepresenteerd. De theatergroep van Scattando bracht dans- en zangnummers. De Rhythm Sticks hadden zelfs een interactieve act met het publiek. Het opleidingsorkest Ookhé had een compleet Engels High Tea repertoire, waarbij aan het slot de nummers “Shape of You” en “Rolling in the Deep” werden begeleid van zangeres Hannah Jung. Ondertussen werd het publiek verzorgd met drank en hapjes. Kortom een middag waarvan iedereen nog lekker lang kan nagenieten!

DSC 02042