Dirigent Rens van Leeuwen presenteert: Friday Night Concert Series met Harmonie “Oefening” en “de Eendracht”

Dirigent Rens van Leeuwen presenteert:

Friday Night Concert Series met Harmonie “Oefening” en “de Eendracht”

Op vrijdag 24 november vanaf 20:30 uur presenteert dirigent Rens van Leeuwen twee van zijn orkesten, te weten Harmonie “Oefening” uit Standdaarbuiten en “de Eendracht” uit Raamsdonksveer. Dit concert vindt plaats bij Zalencentrum Boelaars aan de Keizersdijk te Raamsdonksveer.

De nog jonge dirigent Rens van Leeuwen studeerde dit voorjaar af aan het Rotterdams conservatorium en is nu begonnen aan zijn Master opleiding. In 2016 startte hij als dirigent bij zowel harmonie “Oefening” uit Standdaarbuiten, als harmonie “de Eendracht” in Raamsdonksveer. Tijd om beide orkesten eens aan elkaar voor te stellen.

Op vrijdag 24 november zal een breed muzikaal programma worden aangeboden om op een lekkere wijze de week af te sluiten of op een leuke wijze het weekend te starten. Zorg dat u op tijd bent. Het concert begint om 20:30 uur en vol is vol!

20171124 Friday Night Concert SeriesRens van Leeuwen