Webgalerie Eendracht 2011

Binnenkort

Geen evenementen

Muziekles

Kennismaken met muziek
‘De Eendracht’ biedt de basisscholen in Raamsdonksveer jaarlijks 2 muzieklessen aan in groep 5 en 6. Hiermee wordt kennisgemaakt met de intruductiecursus. Leerlingen kunnen deze cursus van 15 lessen volgen bij ‘De Eendracht’ om op deze manier kennis te maken met instrumenten en de eerste noten te leren op blokfluit. De cursus wordt gegeven van januari tot juni. De start van de cursus in 2017 wordt later bekend gemaakt.

Kiezen voor een instrument
Vind je het leuk om de introductie een instrument te gaan spelen, dan kun je lid te worden van ‘de Eendracht’ en voor muzieklessen gebruik maken van het aanbod van de muziekschool. Hierbij kun je zelf een instrument kiezen. Het instrument krijg je in bruikleen van de vereniging.

Kiezen voor muziekles
Bij onder andere de Scattando Music School worden de muzieklessen voor blaasinstrumenten gegeven door professionele vakmusici die ervaring hebben met het opleiden van beginnende muzikanten. Op de website www.scattando.nl is voldoende informatie te vinden over de organisatie en het aanbod van de muzieklessen.
Na de schoolvakantie start een nieuw seizoen waarin kinderen hun favoriete instrument kunnen leren bespelen.Het is van belang dat u uw kind(eren) zo snel mogelijk inschrijft, uiterlijk voor de zomervakantie. Na enkele maanden les kan uw kind zich aansluiten bij ons opleidingsorkest.

Slagwerk- en drumles
Individuele slagwerk- en drumlessen worden gegeven door de professionele slagwerkinstructeur van de harmonie. Op maandagmiddag worden lessen gegeven van 20 minuten en na een aantal maanden bekijkt de leraar of een maandelijkse groepsrepetitie mogelijk is.

Proefles
Het inschrijven bij  Scattando Music School verloopt via hun website of via het aanmeldingsformulier. Bij de muziekschool en bij onze eigen slagwerk instructeur is het mogelijk om eerst een proefles te nemen.

Vragen?
Heeft u nog vragen die u of uw kind(eren) graag beantwoord zien, neem in dat geval gerust contact op met het secretariaat van de harmonie of met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Janine Dubbelman

  • Facebook: 1541033109483466

Login Form