Webgalerie Eendracht 2011

Binnenkort

Geen evenementen

Slagwerkgroep

De slagwerkgroep bestaat uit circa 6 vaste slagwerkers en zo'n 4 leerlingen die werken aan een repertoire met een eigentijds geluid. De optredens worden vaak samen met het harmonieorkest van "de Eendracht" georganiseerd, andere keren worden evenementen in de regio bezocht.

Percussie
De grote variatie in instrumenten maakt het mogelijk veel muziekstijlen te spelen. Tijdens optredens gebruiken we melodische en niet-melodische instrumenten. Naast de traditionele instrumenten als de westerse trommen, pauken, klokkenspel, en een onlangs aangeschafte xylophone komen ook braziliaanse trommen, een afrikaanse djembe en conga's aan bod. Dit zorgt voor gevarieerde muziekstukken en optredens.

Rhythm Sticks

Sinds september 2015 vormt onze jeugd ook een eigen slagwerkgroep: Rhythm Sticks. Samen spelen zij leuke, moderne slagwerkmuziek. Regelmatig worden zij ondersteund door de volwassen slagwerkers. Samen vormen zij Rhythm Sticks XL.

Rhythm sticks


Repetitie
De repetities worden wekelijks gehouden bij Boelaars Zalencentrum. De gezamenlijke repetitie duurt van 19.30 uur tot 20.30 uur en staat onder leiding van een vaste slagwerkdirigent Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opleiding
Tijdens de repetitie en individuele lessen is bij de interne opleiding veel aandacht voor vaardigheid, theorie en samenspel. Door het aantrekken van een nieuwe dirigent/docent hopen we de groep verder te kunnen uitbreiden.

  • Facebook: 1541033109483466

Login Form