Beschrijving

Een uniek concert belooft dit te worden. Een initiatief van Koninklijke Harmonie “De Eendracht” die samen met de bekende Beatles cover band “The Nowhere Boys” een bijzonder concert ten gehore gaan brengen. Speciaal voor dit stuk is een Beatles medley gearrangeerd van 90 minuten.

In deze 90 minuten komen vele bekende Beatles hits voorbij. Denk aan o.a. Eleanor Rigby, Michelle, Yesterday, Hey Bulldog, A Hard Day’s Night, Lucy in the Sky with Diamonds, Hey Jude, Blackbird, Because, All you need is Love, Back in the U.S.S.R. , Help, Penny Lane, Yellow Submarine, Let it be en vele andere.

Door de Harmonie met de band te combineren wordt het een zeer afwisselend en muzikaal spektakel.

Het concert staat gepland op zondag 21-11-2021

Locatie is het Fort St. Gertrudis in Geertruidenberg

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door onze vaste sponsoren. Daarnaast hebben we mooie bijdrage mogen ontvangen via het VSBfonds

Details evenement