Koninklijke harmonie "De Eendracht" uit Raamsdonksveer is een muziekvereniging met zo’n 85 leden. Onze leden maken muziek verspreid over de verschillende orkesten. De orkesten treden een paar keer per jaar gezamenlijk op, daarnaast heeft ieder orkest zijn eigen optredens en activiteiten. De orkesten bij "De Eendracht" zijn:

-          opstaporkest;
-          opleidingsorkest OokhE;
-          harmonieorkest;
-          Rhythm sticks;
-          Rhythm sticks XL.

Op de pagina orkesten is over ieder orkest een korte introductie te lezen.
In onze orkesten spelen we steeds vaker met niet-traditionele harmonie-instrumenten, zoals een gitaar of piano.

Muzieklessen

Wil je meer weten over de contributie voor jeugdleden en volwassenen, dan verwijzen we je naar de pagina lidmaatschap. Hier vind je ook informatie over het aan- en afmelden bij de vereniging.
Wij laten je graag kennismaken met de bruikleenregeling van onze instrumenten. Heb je al een eigen instrument of een instrument van onze vereniging in bruikleen, dan hebben we nog wat tips gevonden, om je instrument in topconditie te houden.

Het bestuur bestaat uit vijf personen die ieder voor zich een aantal taken hebben en bepaalde commissies aansturen.

Aanmelden
Om lid te worden van de vereniging kun je contact opnemen met de coördinator van het orkest of van de slagwerkgroep. Heb je voldoende informatie ontvangen en kun je instromen in een orkest of starten met muziekles, dan gaat het lidmaatschap in na ontvangst van het aanmeldingsformulier bij het secretariaat.
Het lidmaatschap kan direct ingaan, beëindiging gaat over het algemeen in overleg, waarbij een opzegtermijn van 1 maand gangbaar is.