Vacature unieke dirigent

Koninklijke Harmonie De Eendracht wil zich samen met een

UNIEKE DIRIGENT (m/v)

gaan onderscheiden van alle regionale (harmonie)orkesten door zich te specialiseren in de lichte muziek; een actief netwerk hierin is een pré.

 

Daarom zijn wij op zoek naar jou!

Tenminste, wanneer ook jij plezierig, ambitieus, inspirerend, pedagogisch, creatief, tactvol en vooral muzikaal ‘stevig op de bok staat’.

 

Jij gaat op dinsdagavond zowel het groot- als het opleidingsorkest leiden, dus krijg je te maken met “jong en oud”.

Het groot orkest bestaat op dit moment uit circa 45 muzikanten. Mede door jouw inzet kan én moet het orkest kwantitatief snel groeien door instroming vanuit het talentvolle opleidingsorkest. Ook een intensievere samenwerking met onze slagwerkgroep staat op ons verlanglijstje. Daarbij mag het orkest in kwaliteit niet inleveren. Een uitdagende taak die wij ‘in goede harmonie’ met elkaar gaan verwezenlijken!

Vanzelfsprekend heeft De Eendracht haar traditionele activiteiten. Daarnaast organiseert de vereniging jaarlijks een spectaculaire uitvoering waarbij alles uit de kast wordt gehaald. Jouw inbreng, in samenwerking met die van de muziekcommissie en organisatoren, is hierbij super belangrijk.

Wil jij meer weten over onze vereniging, onze visie of over de functie “maestro bij Koninklijke Harmonie De Eendracht” neem dan buiten kantoortijden contact op met onze secretaris Annet van Avendonk (06-31234534), kijk op onze site https://www.harmonieraamsdonksveer.nl of klik hier voor meer informatie.

 

Weet je het al en wil je direct solliciteren, stuur dan jouw motivatie met je cv uiterlijk 1-3-2024 naar ons secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..