Beschrijving

Dit concert in het Koningspark is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een waar evenement. De publieke belangstelling voor concert neemt jaarlijks toe. Maar ja, wat is er dan ook leuker om samen te komen in dit mooie park en daar te genieten van mooie muziek. Met een beetje geluk in een avondzonnetje, dan kan het helemaal niet meer stuk.

Ook dit jaar zal tijdens dit concert de Young Talent Award Finale plaats vinden. De Young Talent Award, een initiatief van de gemeente Geertruidenberg wil jongeren t/m 21 jaar een podium bieden om hun talent aan een groot publiek te presenteren.

De inschrijving loopt tot 1 maart. Op 9 maart zijn de audities in de Swamp studio. De jury bestaat uit Jo van Strien en onze dirigent Rens van Leeuwen.

De finale vindt plaats tijdens het zomeravondconcert op 2 juli. De harmonie zal de jeugdige talenten begeleiden bij hun optreden. Als 1e, 2de en 2de prijs de gemeente mooie geldprijzen beschikbaar. De winnaar gaat daarnaast ook optreden op de Veerse dag.

Details evenement

Start op:02-07-2019 19:00